מצרכים:
- 500 מ"ל חלב קוקוס (לשים לב, יש נוזלי קוקוס וחלב קוקוס)
- 1 מקל וניל
- 4 חלמונים
- 100 גר' סוכר
- 2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
- חוצים את מקל הוניל לאורכו שמים בסיר עם חלב הקוקוס, מחממים יחד.
- בקערה נוספת שמים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור – מערבבים היטב יחד.
- מוציאים את מקל הוניל ומגרדים מתוכו את התוכן, מוסיפים לסיר.
- מעבירים מעט מהחלב החם לתוך החלמונים להשוואת טמפרטורות ומערבבים היטב.
- מעבירים לסיר את כל הבלילה על להבה קטנה ובוחשים עד שהמסה נעשית מוצקה וכבדה לערבוב.
- מורידים מהאש, מעל מפזרים אבקת סוכר (מונע את הקרום האופייני) ומקררים שעה במקרר.
- מקציפים 100 מ"ל שמנת צמחית ומקפלים לתוך הקרם פטיסייר, לאוורר מעט את המסה.
Комментариев нет:
Отправить комментарий