קיש ברוקולי וגבינות רולדין

מצרכים:
תבנית עגולה בקוטר 21 סמ', וגובה 3 סמ'

הבצק:


  • 280 גרם קמח
  • 160 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 1 כף מים
  • 1 קורט מלח
מילוי:


  • 150 גרם ברוקולי קפוא שהופשר במים חמים (ניתן להכין עם 150 גרם תרד שטוגן במקום הברוקולי)
  • 6 עגבניות שרי
  • 25 גרם בצל מטוגן
  • 30 גרם גבינה בולגרית
רוטב רויאל:


  • 23 גרם קמח
  • 130 גרם חלב
  • 200 גרם שמנת מתוקה 42%
  • 1 כף קוטג'
  • 2 ביצים
  • 1 קורט פלפל שחור
  • 1 קורט מלח
  • 1 קורט אגוז מוסקט
  • 2 שיני שום מרוסקים
אופן ההכנה:
  1. מערבלים במערבל מזון את החמאה והמלח, מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים ולבסוף את הקמח
  2. מערבלים כ-4 דקות במהירות נמוכה ומעבירים למהירות בינונית ל-4 דקות נוספות.
  3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל – 4שעות
  4. מוציאים את הבצק ומרדדים לעיגול בקוטר 27 סמ'
  5. מניחים בתבנית ומהדקים לבסיס התבנית וצידיה
  6. מפזרים מעל את כל מרכיבי המילוי באופן שווה (ברוקולי, בצל, עגבניות שרי וגבינה בולגרית)
 רוטב רויאל:
  1. מערבלים את כל החומרים, למעט הקמח,  במערבל מזון במהירות איטית
  2. מוסיפים  בהדרגה, תוך כדי ערבוב, את הקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. שופכים מעל הקיש עד לקצה התבנית
 אפייה
מכניסים לתנור, שחומם מראש ל-150 מעלות, ל 50 דק.
מוציאים ומצננים מעט לפני הגשה.

Комментариев нет:

Отправить комментарий