מצרכים:
תבנית עגולה בקוטר 21 סמ', וגובה 3 סמ'
הבצק:
- 280 גרם קמח
- 160 גרם חמאה
- 1 ביצה
- 1 כף מים
- 1 קורט מלח
מילוי:
- 150 גרם ברוקולי קפוא שהופשר במים חמים (ניתן להכין עם 150 גרם תרד שטוגן במקום הברוקולי)
- 6 עגבניות שרי
- 25 גרם בצל מטוגן
- 30 גרם גבינה בולגרית
רוטב רויאל:
- 23 גרם קמח
- 130 גרם חלב
- 200 גרם שמנת מתוקה 42%
- 1 כף קוטג'
- 2 ביצים
- 1 קורט פלפל שחור
- 1 קורט מלח
- 1 קורט אגוז מוסקט
- 2 שיני שום מרוסקים
אופן ההכנה:
- מערבלים במערבל מזון את החמאה והמלח, מוסיפים בהדרגה את הביצה, המים ולבסוף את הקמח
- מערבלים כ-4 דקות במהירות נמוכה ומעבירים למהירות בינונית ל-4 דקות נוספות.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל – 4שעות
- מוציאים את הבצק ומרדדים לעיגול בקוטר 27 סמ'
- מניחים בתבנית ומהדקים לבסיס התבנית וצידיה
- מפזרים מעל את כל מרכיבי המילוי באופן שווה (ברוקולי, בצל, עגבניות שרי וגבינה בולגרית)
רוטב רויאל:
- מערבלים את כל החומרים, למעט הקמח, במערבל מזון במהירות איטית
- מוסיפים בהדרגה, תוך כדי ערבוב, את הקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים מעל הקיש עד לקצה התבנית
אפייה
מכניסים לתנור, שחומם מראש ל-150 מעלות, ל 50 דק.
מוציאים ומצננים מעט לפני הגשה.
מכניסים לתנור, שחומם מראש ל-150 מעלות, ל 50 דק.
מוציאים ומצננים מעט לפני הגשה.
Комментариев нет:
Отправить комментарий