תבנית בגודל 30X40 ס"מ
חומרים:
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 500 גרם שומשום
- 1 כוס קמח תופח (או 1 כוס קמח + 1 כפית אבקת אפייה)
- 1 כוס אגוזים וגרעינים (קלופים, לא קלויים ולא מומלחים)
הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- חורצים בסכין למעויינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
- אופים כ-30 דקות, להזהבה.
- פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.
Комментариев нет:
Отправить комментарий