עגיות שומשום

תבנית בגודל 30X40 ס"מ
חומרים:
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 500 גרם שומשום
  • 1 כוס קמח תופח (או 1 כוס קמח + 1 כפית אבקת אפייה)
  • 1 כוס אגוזים וגרעינים (קלופים, לא קלויים ולא מומלחים)

הכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  3. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. חורצים בסכין למעויינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
  5. אופים כ-30 דקות, להזהבה.
  6. פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.

Комментариев нет:

Отправить комментарий