עוגיות שוקולד צ`יפס

חומרים
  • 2+1/4 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גרם חמאה רכה או מרגרינה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס חלב
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס לבן
  • 2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. בקערה קטנה טורפים לאיחוד קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה (מרגרינה), שני סוגי סוכר ותמצית וניל לתערובת קרמית.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה.
  5. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת הקמח.
  6. מוסיפים שוקולד צ'יפס חלב ולבן ואגוזים קצוצים ומעבדים קצרות לאיחוד.
  7. מניחים כפות מהתערובת באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים 12-10 דקות, להזהבה.
  9. מצננים 5 דקות ומעבירים לרשת לצינון מוחלט לפני שמגישים.

Комментариев нет:

Отправить комментарий