חומרים
- 2+1/4 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1/2 כפית מלח
- 200 גרם חמאה רכה או מרגרינה
- 1/2 כפית מלח
- 3/4 כוס סוכר לבן
- 3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- 1 כוס שוקולד צ'יפס חלב
- 1 כוס שוקולד צ'יפס לבן
- 2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- בקערה קטנה טורפים לאיחוד קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה (מרגרינה), שני סוגי סוכר ותמצית וניל לתערובת קרמית.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת הקמח.
- מוסיפים שוקולד צ'יפס חלב ולבן ואגוזים קצוצים ומעבדים קצרות לאיחוד.
- מניחים כפות מהתערובת באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 12-10 דקות, להזהבה.
- מצננים 5 דקות ומעבירים לרשת לצינון מוחלט לפני שמגישים.
Комментариев нет:
Отправить комментарий