עוגיות פרח ריבה

כמות: 25 עוגיות סנדביץ'
חומרים
לעוגיות:
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
2 כוסות גדושות (300 גרם) קמח
1/4 כפית מלח
1/4 כוס (60 מ"ל) חלב 
למילוי:
ריבת תות חלקה
להגשה:
אבקת סוכר

אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים. אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז. ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם אבקת סוכר

Комментариев нет:

Отправить комментарий