מרכיבים
- 100 גרם חמאה, רכה
- 1/4 כוס שמן
- 1 1/4 כוסות (250 גרם) סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 ביצים גדולות, טרופות
- 1/2 כוס חלב
- 1/2 כוס (50 גרם) שקדים טחונים
- 1/2 כוס (70 גרם) קמח תפוחי אדמה
- 1/2 כוס קמח אורז
- 1 1/2 כוסות שבבי קוקוס
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/8 כפית מלח
- 1 חבילה (300 גרם) פירות יער מוקפאים, מופשרים
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- שמים בקערה את החמאה, השמן, הסוכר, תמצית הווניל, הביצים והחלב וטורפים.
- שמים בקערה נפרדת את שאר המרכיבים, למעט פירות היער, ומערבבים. מוסיפים את תכולת קערת החמאה והשמן ומערבבים רק עד לקבלת מרקם אחיד.
- מסננים את פירות היער מנוזלים. מוסיפים לתערובת ומערבבים קלות, לפיזור אחיד.
- יוצקים לתבנית ואופים כ־35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מוציאים ומצננים.
- הופכים את העוגה על צלחת הגשה, מסירים את נייר האפייה ומגישים.
איך שומרים?
- עד 4 ימים, בכלי סגור בטמפרטורת החדר.
Комментариев нет:
Отправить комментарий