עוגת קוקוס ופירות יער

מרכיבים

תבנית בגודל‭30X20 ‬ ס"מ

  • 100 גרם חמאה, רכה
  • ‭1/4‬ כוס שמן ‭
  • 1 1/4‬ כוסות (250 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 ביצים גדולות, טרופות ‭
  • 1/2‬ כוס חלב ‭
  • 1/2‬ כוס (50 גרם) שקדים טחונים ‭
  • 1/2‬ כוס (70 גרם) קמח תפוחי אדמה ‭
  • 1/2‬ כוס קמח אורז ‭
  • 1 1/2‬ כוסות שבבי קוקוס
  • 2 כפיות אבקת אפייה ‭
  • 1/2‬ כפית סודה לשתייה ‭
  • 1/8‬ כפית מלח
  • 1 חבילה (300 גרם) פירות יער מוקפאים, מופשרים 

אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים בקערה את החמאה, השמן, הסוכר, תמצית הווניל, הביצים והחלב וטורפים.
  3. שמים בקערה נפרדת את שאר המרכיבים, למעט פירות היער, ומערבבים. מוסיפים את תכולת קערת החמאה והשמן ומערבבים רק עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. מסננים את פירות היער מנוזלים. מוסיפים לתערובת ומערבבים קלות, לפיזור אחיד.
  5. יוצקים לתבנית ואופים כ־35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מוציאים ומצננים.
  6. הופכים את העוגה על צלחת הגשה, מסירים את נייר האפייה ומגישים. 

איך שומרים?
  • עד 4 ימים, בכלי סגור בטמפרטורת החדר.

Комментариев нет:

Отправить комментарий