סופלה גבינה מתוק

המתכון הזה מבוסס על המתכון של קרין גורן (כמות ל- 5 מנות).
סופלה גבינה דל שומן

מצרכים:
  • 3 ביצים מופרדות
  • 3/4 כוס סוכר
  • גרידת לימון
  • כפית תמצית וניל
  • 250 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה
  • 1/4 כוס קורנפלור

הוראות הכנה:
  1. מחממים את התנור ל- 220 מעלות
  2. מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת החמוצה, החלמונים, תמצית הוניל, הקורנפלור וגרידת הלימון.
  4. מוסיפים את תערובת הגבינה לקצף החלבונים ומערבבים לתערובת אחידה ואוורירית.
  5. משמנים 5 כלים קטנים חסיני חום (אפשר גם להשתמש במאגים) ויוצקים את התערובת לתבניות המשומנות.
  6. מכניסים לתנור החם ואופים 10 דקות. כעבור 10 דקות מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות ואופים עוד כ- 25 דקות.
  7. אפשר לפזר אבקת סוכר מלמעלה.


Комментариев нет:

Отправить комментарий