מצרכים:
- 3 ביצים מופרדות
- 3/4 כוס סוכר
- גרידת לימון
- כפית תמצית וניל
- 250 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
- 1/2 גביע שמנת חמוצה
- 1/4 כוס קורנפלור
הוראות הכנה:
- מחממים את התנור ל- 220 מעלות
- מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת החמוצה, החלמונים, תמצית הוניל, הקורנפלור וגרידת הלימון.
- מוסיפים את תערובת הגבינה לקצף החלבונים ומערבבים לתערובת אחידה ואוורירית.
- משמנים 5 כלים קטנים חסיני חום (אפשר גם להשתמש במאגים) ויוצקים את התערובת לתבניות המשומנות.
- מכניסים לתנור החם ואופים 10 דקות. כעבור 10 דקות מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות ואופים עוד כ- 25 דקות.
- אפשר לפזר אבקת סוכר מלמעלה.
Комментариев нет:
Отправить комментарий