מרכיבים ל- 30 עוגיות
- 500 גרם מרציפן חתוך לקוביות
- 2 חלבונים
- 200 גרם סוכר (1 כוס)
- קליפה מגוררת מ- 1 לימון
- 60 מ"ל מיץ תפוזים (1/4 כוס)
- 2 כפיות ליקר שקדים
לציפוי
- 200 גרם אבקת סוכר
ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 160 מעלות.
2. מעבדים מרציפן וחלבונים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מוסיפים סוכר, גרידת לימון, מיץ תפוזים וליקר השקדים וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
4. מרטיבים מעט את הידיים, יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ ומגלגלים באבקת הסוכר.
5. מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים של 3 ס"מ.
5. אופים כ- 20 דקות, עד שהעוגיות זהובות גם בתחתית.
6. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים.
Комментариев нет:
Отправить комментарий