מג'דרה 1


  • כוס עדשים חומים
  • 2 כוסות אורז
  • לכל כוס אורז כוס וחצי מים חמים
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית כמון
  • כפית פלפל שחור
  • 3 בצלים גדולים חתוכים 
  • כמה שיני שום קצוצות

  1. משרים את העדשים המים כשעתיים, מסננים ומעבירים לסיר עם מים מעט מעל גובה העדשים ומביאים לרתיחה. 
  2. מבשלים עד שהעדשים מתרככים אבל לא לגמרי רכים, מסירים מהאש ומסננים. 
  3. מחממים את השמן בסיר מוסיפים את האורז ומערבבים 
  4. מוסיפים את העדשים והמים מוסיפים את התבלינים ובוחשים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לנמוכה 
  5. מכסים ומבשלים מכבים את האש ומשאירים כ-5 דקות לספיגת האדים, מסירים את המכסה ובעזרת מזלג מערבבים קלות לאפשר יציאת אדים. 
  6. מטגנים במחבת את טבעות הבצל בערבוב עד לקבלת גוון שחום. 
  7. מגישים את האורז בצלחת הגשה גדולה ומפזרים את הבצל המטוגן מעל... 
  8. בתאבון : )

Комментариев нет:

Отправить комментарий