מג'דרה 1
- כוס עדשים חומים
- 2 כוסות אורז
- לכל כוס אורז כוס וחצי מים חמים
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית כמון
- כפית פלפל שחור
- 3 בצלים גדולים חתוכים
- כמה שיני שום קצוצות
- משרים את העדשים המים כשעתיים, מסננים ומעבירים לסיר עם מים מעט מעל גובה העדשים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים עד שהעדשים מתרככים אבל לא לגמרי רכים, מסירים מהאש ומסננים.
- מחממים את השמן בסיר מוסיפים את האורז ומערבבים
- מוסיפים את העדשים והמים מוסיפים את התבלינים ובוחשים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לנמוכה
- מכסים ומבשלים מכבים את האש ומשאירים כ-5 דקות לספיגת האדים, מסירים את המכסה ובעזרת מזלג מערבבים קלות לאפשר יציאת אדים.
- מטגנים במחבת את טבעות הבצל בערבוב עד לקבלת גוון שחום.
- מגישים את האורז בצלחת הגשה גדולה ומפזרים את הבצל המטוגן מעל...
- בתאבון : )
Комментариев нет:
Отправить комментарий