סופגניות אפויות

בצק ל-30 סופגניות בינוניות

החומרים לבצק:



  • 1 ק"ג (7 כוסות) קמח לבן מנופה 
  • 1 שקית או קוביה שמרית (50 גרם) 
  • 1 שקית משפר לאפייה ביתית (50 גרם) 
  • 1 כוס סוכר (200 גר') 
  • 1 חבילה מרגרינה רכה (200 גר') 
  • 4 ביצים מס' 2 
  • 1 כפית מלח 
  • ¼ 1 כוסות מים (300 מ"ל) 
  • 1 חבילה צימוקים בהירים (200 גר')

אופן ההכנה: 



  1. מכניסים לקערת מערבל את כל חומרי הבצק פרט למרגרינה. 
  2. לשים בוו לישה במהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את המים, מוסיפים את המרגרינה ולשים עד שהמרגרינה נבלעת היטב בבצק (הבצק יוצא מעט דביק) מוסיפים את הצימוקים ולשים עוד 2 דקות. 
  3. משהים מכוסה כ-4 שעות במקרר (אפשרי גם למשך הלילה). 
  4. מקמחים את שולחן העבודה ואת הבצק ומחלקים ל-30 יחידות זהות במשקל של כ-70 גר'. 
  5. מכדררים לכדור ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם רווחים בין הכדורים. 
  6. מכסים את התבנית ומשהים כשעה עד הכפלת הנפח.
  7. מורחים בעדינות ביצה טרופה ואופים כ-20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-°170. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий