כמות: 24 מאפינס
חומרים
- 2 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס דבש
- 1 קופסת שימורי רסק תפוחים לא ממותק (560 גרם)
- 3 כוסות קמח תופח
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס אגוזי מלך
- לקישוט:
- 1/4 כוס סוכר
- 1 כפית קינמון
אופן ההכנה
- להכנה במיקסר:
- שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה. מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
- שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים. מוסיפים את האגוזים המרוסקים לקערה ומערבבים מעט, עד שהם מתפזרים בתערובת.
- מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף). מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לקישוט. מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 20-15 דקות עד להזהבה.
Комментариев нет:
Отправить комментарий